Vestfold Paintball Arena (ÅPENT NÅ!)

AKTIVITET
FOR ALLE!

Åpen Dag - Søndag 12:00 - 16:00

Velkommen til Vestfold Paintball Arena

Vestfold paintballarena- på paintballbanen vår er det alt lagt til rette for en morsom, actionfylt opplevelse for dere.

Vestfold paintballarena er lokalisert på Borgeskogen i Stokke. Her har en vi stor utendørs skogsbane med varierte dekninger i naturlige omgivelser.

Et vanlig forløp på et arrangement er at dere booker banen for dere selv i 2 timer.

De 2 timene inkluderer:

-et saftekurs på ca 10-15 min

-leie av alt utstyr dere trenger når dere er her, herunder masker, markører(de man skyter med) og utleiedresser(i sommerhalvåret)

-instruktører som er her hele tiden for å passe på sikkerheten og de fyller på ball og luft på markørene

-fri ball hele spilleperioden

På søndager har vi åpen dag med drop-in mellom klokken 12-16, da kan du komme alene eller ta med deg hele kompisgjengen og møte opp å spille.

-det er instruktører her som har sikkerhetskurs før oppstart om du er nybegynner, eller lenge siden du har spilt, de er også tilgjengelig om det er noe du lurer på, men her fyller du ball selv.

-leie av alt utstyr

-500 ball

-mulighet for å kjøpe mer ball om du trenger det

Praktisk info:

Banen kan leies alle dager mandag-lørdag, klokkeslettet er litt avhengig av dagslys, arrangementene burde avsluttes litt før det blir helt mørkt, da vi ikke har lys i skogen. Nå på vinteren er det litt kortere tidsvindu, men på sommeren har vi mulig å ha oppe lenge utover kveldene.

Vi har sittebenker under et presenningstak der det går an å sitte mens man er hos oss.

Vi har tønnegrill dere kan benytte, dere må ta med grillkull, tennvæske og det dere skal grille selv.

Oppmøte ca 10 min før tiden så alle er samlet og på plass til start. Vi starter ikke sikkerhetskurs før alle er på plass og da mister dere spilletid.

Vi har ofte flere arrangementer etter hverandre, men når deres gruppe er ferdig kan dere benytte dere av bord og benker på plassen, disse er ikke under tak.

Painten i kulene er matfarge og olje og går lett av i vask, så får man den på sko, klær, hår, hud så er det bare til å vaske dette av. Det lønner seg allikevel ikke å ta på de nyeste favorittklærne sine, men heller noen som tåler litt. Det er skogsterreng med steiner, røtter og røft terreng på banen så vi anbefaler skotøy som passer for dette. På sommerhalvåret har vi dresser til utlån når det ikke er strenge korona tiltak, er det strenge korona tiltak så må vi legge vekk dressene, da vi ikke får vasket dressene mellom de ulike gruppene som spiller(bare til å spørre om dressen er tilgjengelige når dere booker deres arrangement)

Maskene desinfiserer vi mellom gruppene og den maska man får tildelt på start har man hele den tiden man er hos oss så vi ikke blander med andre.

Gjør det vondt? Dette er et av de vanligste spørsmålene vi får, selvfølgelig kan man få et vondt treff, men med adrenalin i kroppen og siden det er store avstander på banen så er det få av treffa som er virkelig vonde. Er det yngre spillere så kan vi ha begrensning på hvor nærme hverandre de får gå, for luftmotstanden bremser opp kulene og det er ikke så vondt å bli truffet på lengre avstand.

Vi har et minimumsantall på 8 stykker når man leier banen til et arrangement.

Firma eller litt større arrangement: Vi har mulighet til å sette sammen en 3 eller 5 kamp for dere, for mer info og pris for dette, ta kontakt med oss på telefon eller mail.

Pris:

2 timers arrangement er 595,- pr person over 18 år.

2 timers arrangement er 495,- pr person under 18 år.

Barnebursdag er 4500,- for inntil 10 barn og 250,- pr barn utover de 10.

Åpen dag (kun søndager mellom 12-16):

Leie av alt utstyr:

375,- pr person over 18 år

275,- pr person under 18 år

Har eget utstyr:

275,- pr person over 18 år

175,- pr person under 18 år

Medlemskap:

2500,- over 18 år

2000,- under 18 år

Ball medlemspris:

475,- for en kasse

145,- pr pose ball

Ball ikke medlemspris:

675,- for en kasse

195,- pr pose ball

ÅPNINGSTIDER

Åpen Dag Søndag: 12:00 – 16:00
Booking: Alle Dager

Finn oss på Facebook! 

AKTIVITETER

Vi tilbyr en rekke andre aktiviteter som sumobryting, quiz og hjernetrim